Den beste plassen for å se midnattsolen i Tromsø

Den beste plassen for å se midnattsolen i Tromsø

Leter du etter en sommerferie i siste liten et sted utenfor Syden? Eller har du drømt om å se midnattsolen i Arktis i årevis? Uansett, så kjenner jeg det perfekte stedet for deg: Malangen Resort i nærheten av Tromsø! Jeg var heldig nok til å besøke feriestedet på en arbeidsreise for 2 år siden, og kunne ikke unngå å bli forelsket i omgivelsene. Jeg mener, røde feriehytter med fjordutsikt? Ja takk!

Bergen på budsjett: Hvordan du kan besøke byen for 2000 kr

Bergen på budsjett: Hvordan du kan besøke byen for 2000 kr

I februar besøkte jeg endelig Bergen for første gang. Mens Norges nest største by og fjordens hovedstad har vært på vår liste over mulige steder å flytte til i fjor, så hadde jeg ønsket å besøke byen helt siden vi til slutt flyttet til Stavanger istedenfor. Jeg planla faktisk turen min til Bergen tre ganger før jeg endelig gjorde det, men på grunn av at jeg besøkte byen i februar unngikk jeg ikke bare folkemengdene fra sommeren og juletiden, men sparte også mye penger til overnatting! I tilleg var det et pluss at byen var dekket av snø :)

Tromsø på Instagram - 10 bortgjemte steder for å ta det perfekte bildet

Tromsø på Instagram - 10 bortgjemte steder for å ta det perfekte bildet

Som en øy med plasseringen mellom fjorder og fjell, så er Tromsø en ekstremt bra plass for enhver landskapsfotograf og Instagrammer. Bortsett fra Nordlyset om natten, så er det mange andre motiver for å få flotte bilder - det kan være trehus i sentrum eller utsikten over fjell i horisonten.Jeg har bodd og fotografert byen i 3 år og har kommet over mange bortgjemte skatter i den tiden. I denne artikkelen så vil jeg gjerne dele noen hemmelige Instagram-steder i Tromsø som jeg er helt sikker på at du kommer til å elske!

7 hyggelige kaféer i Tromsø som du vil elske

7 hyggelige kaféer i Tromsø som du vil elske

Skal du til Tromsø? Nordens Paris (akkurat som den egentlige Paris) har mange restauranter, barer og selvfølgelig kaféer å velge mellom - uansett om du vil kose deg litt på ferien eller om du er på stram budsjett.I denne artikkelen viser jeg deg 7 av mine favorittkaféer i byen som jeg er absolutt sikker på at du vil elske når du kommer til Tromsø!